IJzersterk Ondernemen

Over ons

Facebook

Check onze Facebook pagina voor meer updates!

Twitter

Ook hebben wij Twitter, blijf op de hoogte op onze pagina

Instagram

U kunt ons natuurlijk altijd vinden op onze Instagram pagina

Ons verhaal

Ondernemers willen zich bezig houden met waar ze goed in zijn. IJzersterk Ondernemen bied ruimte diverse ondernemers, denk aan starters, zelfstandigen en bedrijven tot een max personeel van 8 personen. Ook huisvesten wij diverse stichtingen en verenigingen in onze gebouwen. Voor de gebruikers is het belangrijk een professionele plek te hebben waar u kunt werken, vergaderen, workshops en cursussen kunt geven. Door ons laagdrempelige concept van €99,50 per maand heeft u al een werkplek bij IJzersterk Ondernemen!

IJzersterk Ondernemen heeft 2 vestigingen in het centrum van Ulft. Een sfeervol monumentaal klooster en een professioneel kantoorgebouw op het DRU-Industriepark. Ondernemers kunnen 7 dagen in de week 24 uur per dag gebruik maken van de faciliteiten en de kantoorruimtes van IJzersterk Ondernemen. Naast kantoren en werkplekken mag er dus ook van de gemeenschappelijke ruimtes zoals spreekkamers, vergaderruimtes en cursuslokalen gebruik worden gemaakt.

Als ondernemer moet je vaak flexibel zijn, zo is dat bij IJzersterk Ondernemen niet anders. Als je kiest voor IJzersterk Ondernemen krijg je een contract met 3 maanden opzegtermijn. Zo flexibel en laagdrempelig kun je ondernemen! Daarnaast faciliteren wij de schoonmaak van de openbare ruimtes, koffie/thee, vergaderfaciliteiten, super snel internet (bekabeld en wifi) en een flinke dosis enthousiaste ondernemers. Momenteel huisvest IJzersterk Ondernemen meer dan 50 verschillende bedrijven verdeeld over de 2 vestigingen!